Over Ons

Wie zijn We Amaze You?

We Amaze You is een samenwerking tussen P+K Innovations en Tripa Converting Solutions. We zijn op het idee gekomen om onze krachten te bundelen en onze markt een compleet print & sign process te laten zien die u zult verbazen.

P+K Innovations

Peek + Kooijman Innovations is een familie bedrijf, opgestart door Sandra Peek en Rosanne Kooijman. P+K is een bedrijf dat focust op sublimatie oplossingen. Wij verkopen sublimatie machines, materialen en services. Een compleet systeem voor u om een creatief en innovatief eind product mee te maken. U kunt met onze machines verschillende items produceren, van een prachtig kunstwerk op aluminium, tot een gethermoformde schaal van acrylaat! Daarnaast kunnen we ook op groot formaat sublimeren, zoals fietsen, gevels en lamellen. De mogelijkheden zijn eindeloos.

Tijdens We Amaze You zullen we u verbazen wat allemaal mogelijk is met Sublimatie. 

We will color and shape your world! 

 



Tripa Converting Solutions

Tripa Converting Solutions BV is de exclusieve distributeur voor de Benelux van Sei Laser en Protek.

Sei Laser levert baanbrekende lasersystemen die ongeëvenaarde precisie en snelheid bieden bij het snijden en graveren, terwijl Protek excelleert in CNC gestuurde snij- en freestafels die de productie naar een hoger niveau tillen. Met deze geavanceerde technologieën zorgt Tripa Converting Solutions ervoor dat uw bedrijf voorop blijft lopen in de verpakking- en grafische industrie.

 

 

Logo

@We-Amaze-You

We hebben je toestemming nodig om de vertalingen te laden

Om de inhoud van de website te vertalen gebruiken we een externe dienstverlener, die mogelijk gegevens over je activiteiten verzamelt. Lees het privacybeleid van de dienst en accepteer dit, om de vertalingen te bekijken.